chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Aanvraag oriëntatiegesprek ‘loopbaan in eigen handen’

  Proficiat! Je wilt je loopbaan in eigen handen nemen. Weet je niet goed welke doegids je best kiest of heb je twijfels? Vraag dan jouw eenmalig oriëntatiegesprek aan. Het loopbaancentrum zet je op weg. Dit is een aanbod voor personeelsleden van de Vlaamse overheid.

  Vraag een oriëntatiegesprek aan

  Tijdens dit gesprek bekijk je samen met het loopbaancentrum wat de meest aangewezen eerstvolgende stap kan zijn bij het in handen nemen van je eigen loopbaan. Het oriëntatiegesprek duurt ongeveer 45 minuten. Je hoeft niets mee te brengen en je hoeft niets voor te bereiden.

  Vul onderstaande vragen in. Hierdoor krijgt het loopbaancentrum zicht op je profiel en kan het gesprek voorbereid worden. 

  Noteer enkel een cijfer
  Een oriëntatiegesprek in een VAC wordt eerder uitzonderlijk en in functie van de capaciteit van het loopbaancentrum vastgelegd.
  Noteer maximaal 5 data vanaf 2 weken na deze aanvraag (bijvoorbeeld: dag van aanvraag = 1 maart, dan noteer je data vanaf 15 maart) Noteer per datum ook of je de hele dag of enkel in de voor- of namiddag beschikbaar bent.

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel anoniem en op globaal niveau gerapporteerd.

  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.