chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  donderdag, 12 september 2019
  9:30 - 13:00
  Auditorium Ellipsgebouw, Brussel
  Status: Schrijf je nu in

  Het Mozaiko-netwerk nodigt je van harte uit op zijn volgende bijeenkomst. Majd Khalifeh (VRT) en Roel Nollet tonen er hun documentaire over de verbindende kracht van circus. Een uitwisselingsproject waarbij 2 groepen kwetsbare jongeren - de één uit de Westelijke Jordaanoever in Palestina, de andere uit Molenbeek in België - samengebracht worden.

  Voor wie?

  • iedereen die interesse heeft in het thema diversiteit

  Wat mag je verwachten?

  What happened in the tent? is een documentaire van Majd Khalifeh (VRT) en Roel Nollet over de verbindende kracht van circus.

  Het gaat over een uitwisselingsproject dat 2 groepen kwetsbare jongeren – de een uit de Westelijke Jordaanoever in Palestina, de andere uit Molenbeek in België – samenbrengt. Circus blijkt de manier om de negativiteit, het geweld en de discriminatie waarmee ze geconfronteerd worden, om te buigen naar een constructief project.

  Na de documentaire vertellen de makers hoe en waarom ze deze documentaire hebben gemaakt en is er voldoende ruimte om hen vragen te stellen en met hen in discussie te gaan.

  Programma

  9:30 - 9:45

  Welkom en variapunten

  9:45 - 10:45

  Voorstelling documentaire 'What happened in the tent?' - Majd Khalifeh (VRT)

  10:45 - 11:00

  Pauze

  11:00 - 12:00

  Majd Khalifeh (VRT) en documentairemaker Roel Nollet vertellen hoe en waarom ze deze film hebben gemaakt

  12:00 - 13:00

  Broodjeslunch

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Agentschap Overheidspersoneel – dienst Diversiteitsbeleid
  Havenlaan 88
  1000 Brussel
  diversiteitsbeleid@vlaanderen.be

  Inschrijven

  Begin
  Heb je specifieke behoeften of noden om dit evenement bij te wonen? Bijvoorbeeld omwille van een fysieke beperking, allergie, ... Laat het ons weten.
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.