chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  donderdag, 14 maart 2019
  9:30 - 12:30
  Graaf de Ferraris, 00G20 (Koning Albert II-laan 20, Brussel)

  Vind jij dat communicatie een plaatsje verdient in de beleidsnota (of beleids- en begrotingstoelichting) van jouw toekomstige minister? Wil je daaraan meewerken?

  Kom dan op 14 maart om 9.30 naar het Ferrarisgebouw (lokaal 00G20), dichtbij Brussel-Noord. Onderzoeker en docent Eric Goubin geeft ons inspiratie. Daarna wisselen we ideeën uit en zetten we elkaar op weg. Wat zouden we graag over communicatie in de beleidnota’s zien? En hoe kunnen we het aanpakken?

  Deze voormiddag is bedoeld voor communicatiemedewerkers van de Vlaamse overheid én hun beleidscollega’s. Kom dus liefst in duo, trio, … Al ben je solo zeker ook welkom.

  Schrijf je in voor 4 maart.

  Inschrijven

  Begin

  Bij het invullen van een webformulier worden de verstrekte gegevens enkel gebruikt voor de verdere behandeling en opvolging van het ingediende webformulier conform het doel waarvoor het webformulier is opgesteld. Voor verdere vragen of het uitoefenen van uw rechten kan u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van DKB via het mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be.