chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  dinsdag, 27 oktober 2020
  12:30 - 13:30
  MS Teams
  Status: Schrijf je nu in

  Collega Tine komt tijdens dit lunchgesprek haar verhaal brengen over hoe vroegere dromen over haar pensioen volledig zijn omgeschakeld naar een nieuwe uitdaging op de werkvloer waar ze met plezier haar tanden in zet. Ook collega Marijke, die HR-BP is bij het VAPH (Tine’s entiteit) en Tine tijdens haar ervaring ondersteunde, vertelt graag hoe de nieuwe samenwerking tot stand kwam.

  Voor wie?

  • Je werkt bij de Vlaamse overheid
  • Je hebt interesse in de thema’s diversiteit en levensfasebewust personeelsbeleid

  Wat mag je verwachten?

  Tine besloot 9 jaar geleden om haar loopbaan als functioneel analyst (IT) bij het VAPH te onderbreken en een ander leven te beginnen in het buitenland. Ze was toen 54 en zou na die loopbaanonderbreking volgens de verwachtingen op pensioen kunnen gaan. Tine had geen plannen om nog terug te keren naar het VAPH. Door de wijziging in de pensioenregelgeving was dit plots niet meer mogelijk.

  Tine bleeft echter niet bij de pakken zitten, maar contacteerde Marijke (HR-BP bij het VAPH) en toonde heel wat initiatief om terug in te stappen op de werkvloer bij het nieuwe en gereorganiseerde VAPH. Dankzij een constructieve samenwerking werd een ideale oplossing gevonden waarbij alle partijen aan het winnende eind trokken. Hoe gebeurde dit en welke oplossing zijn ze overeen gekomen? Kom zeker luisteren naar het verhaal van Tine en Marijke!

  Met hun getuigenis willen Tine en Marijke tonen dat er veel mogelijk is wanneer alle betrokken partijen starten vanuit openheid.

  Het gesprek wordt gemodereerd door Kris Smet (journaliste en TV-maakster op rust).

  Kostprijs?

  Dit evenement is gratis.

  Praktische informatie

  Dit evenement wordt online georganiseerd via MS Teams. Je zal hiervoor via mail nog een uitnodiging ontvangen om digitaal te kunnen deelnemen.

  Broodje Divers vindt traditioneel plaats tijdens de middaguren en volgt normaal op een broodjeslunch, aangeboden door de dienst Diversiteitsbeleid. Tijdens de coronaperiode pakken we het anders aan en organiseren we dit online.

  Voel je dus vrij om tijdens je middaglunch ‘vanuit je kot’ dit gesprek mee te volgen.

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Agentschap Overheidspersoneel – dienst Diversiteitsbeleid
  Havenlaan 88 bus 33
  1000 Brussel
  diversiteitsbeleid@vlaanderen.be

  Inschrijven

  Begin
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.