chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  dinsdag, 21 mei 2019
  12:00 - 13:30
  Ferrarisgebouw, lokaal 00.G.20
  Status: Volzet

  Wat als je op het kruispunt staat tussen handicap en LGBTI? Hoe ga je hiermee om? Je bent van harte welkom tijdens het lunchgesprek 'Broodje Divers' dat een antwoord biedt op deze vragen.

  Voor wie?

  • Iedereen die interesse heeft in dit thema.

  Wat mag je verwachten?

  Tijdens dit lunchgesprek vertelt Marleen (VDAB) samen met haar collega Bram over hoe het is om op het kruispunt van handicap en LGBTI* te staan. Zelf is Marleen lesbisch en heeft ze een handicap. Krijgt ze te maken met dubbele discriminatie? Of ervaart ze dit net als een bijzondere manier van kijken?

  Tijdens dit lunchgesprek worden er broodjes voorzien.

  * LGBTI staat voor Lesbisch, Gay (homoseksueel), Biseksueel, Transgender, Intersekse. Lees meer over deze termen op de webpagina 'Begrippen rond genderdiversiteit'.

  Inschrijven

  Begin
  Heb je specifieke behoeften of noden om Broodje Divers bij te wonen? Bijvoorbeeld omwille van een fysieke beperking, allergie of voedingsvraag, ... Laat het ons weten.
  Alle vragen worden gebundeld en aan de spreker op voorhand bezorgd.
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.