chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  dinsdag, 10 september 2019 tot vrijdag, 27 september 2019
  9:00 - 16:00
  VAC's in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt en Leuven

  Je bent van harte welkom op de contactdagen met al je vragen over rapportering in de vernieuwde Cognos.

  Voor wie?

  • Je bent eindgebruiker van Cognos, het HR-rapporteringsplatform voor alle aangesloten departementen en agentschappen op de gemeenschappelijke dienstverlening van het Agentschap Overheidspersoneel (AgO).
  • Bijvoorbeeld: HR-verantwoordelijken, dossierbehandelaars van het Dienstencentrum Personeelsadministratie (DCPA), gebruikers van de horizontale mappen (selectieverantwoordelijken, vormingsverantwoordelijken, planning- en tijdgebruikers, …)

  Wat mag je verwachten?

  Heb je vragen over de vernieuwde Cognos? Of wil je bijkomende informatie om hiermee aan de slag te gaan? Tijdens de contactdagen krijg je een persoonlijk antwoord op je vragen die je tijdens je inschrijving hebt doorgegeven.

  Let op: de contactdagen staan los van de ‘vraag- en antwoordsessies’ of ‘algemene infosessie Vlimpers Rapportenshop’ die het team HR data doorheen het jaar organiseert. Meer informatie hierover vind je op de webpagina 'Rapportering'.

  Kostprijs

  De contactdagen zijn gratis.

  Praktische informatie

  Breng je laptop en digitale sleutel mee.

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Agentschap Overheidspersoneel – Team HR Data
  Havenlaan 88 bus 31
  1000 Brussel
  veerle.debock@vlaanderen.be

  Inschrijven

  Begin

  Goed om weten: geef je vraag of vragen hieronder door. AgO voorziet de nodige tijd om die tijdens de contactdagen te beantwoorden. Er worden meerdere personen per dagdeel ontvangen.

  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.