chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  vrijdag, 22 november 2019
  10:00 - 12:30
  Herman Teirlinckgebouw, lokaal 1.45 Hugo Claus
  Status: Schrijf je nu in

  Vraag jij je wel eens af via welk kanaal de burger graag informatie krijgt van een overheidsdienst? Vind je Direct Marketing een vies woord? Dan is deze inspiratiesessie op vrijdag 22 november zeker iets voor jou, want onbekend maakt onbemind.

  Sprekers Tatjana Raman, Senior Media Expert en Christoph Lamberts, Adviseur Publieke Communicatie bij BPost zullen je meenemen in de wereld en beleving van Direct Marketing, de kracht van papier in je communicatiemix en ze zullen tonen welke rol BPost daarin kan spelen.

  Inschrijven

  Begin
  Departement Kanselarij en Bestuur verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Bestuur via het mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.