chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  donderdag, 26 november 2020
  14:00 - 15:30
  Online congresplatform
  Status: Schrijf je nu in

  Op 26 november staat onze tweede Sandbox Vlaanderen showcase op de agenda. Deze keer gaan we volledig digitaal als breakout-sessie van de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2020, Vlaanderens grootste GovTech-event.

  Volg de Sandbox Vlaanderen Showcase

  Tussen 14 en 15u30 kan je onze Sandbox Vlaanderen Showcase volgen in onze virtuele breakout room. Tijdens de showcase stellen de start-ups en de mensen van de Vlaamse overheid enkele van de experimenten voor die ze de voorbije maanden hebben opgezet.

  Daarnaast komen de deelnemers aan het Sandbox Vlaanderen intrapreneurshiptraject hun idee voor de jury pitchen. Na vijf dagen bootcamp hebben alle teams hun idee verder gestroomlijnd en uitgewerkt. Het resultaat hiervan stellen ze voor aan onze jury, die beslist welke drie teams hun ideeën effectief in een Proof of Concept zullen kunnen testen en valideren.

  Bezoek de start-up village

  Je kan tijdens de Trefdag ook de hele namiddag terecht in onze Sandbox Vlaanderen breakout room voor een bezoek aan onze start-up village. Ontdek en ga in gesprek met alle start-ups waarmee we de voorbije anderhalf jaar boeiende experimenten hebben opgezet of plannen.

  Wandel virtueel rond in het digitaal platform en netwerk

  Naast onze showcase en start-up village zijn er nog tal van andere interessante infosessies te volgen of podcasts te beluisteren tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen. Daarnaast kan je via een digitale avatar rondwandelen in het hele platform en is het uiteraard ook mogelijk om te netwerken met andere bezoekers.

  Hoe deelnemen?

  Registreer je voor de Trefdag Digitaal Vlaanderen. Je kunt dan het hele event bezoeken, inclusief de Sandbox Vlaanderen Showcase en onze start-up village.

  Bekijk de sfeerbeelden van de vorige editie