chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
    Terug naar overzicht Stuur een e-mail

    Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
    U ontvangt een kopie van uw bericht.

    Terug naar overzicht Chat met ons
    Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
    Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
    maandag, 11 februari 2019
    10:00 - 12:00
    Herman Teirlinckgebouw, zaal 1.43 Toots Thielemans
    Status: Schrijf je nu in

    Vanaf 2019 start Mindshare met het testen van klantencampagnes. Als je graag wil weten wat mResponse inhoudt en of dat ook iets is om de effectiviteit te meten van jouw campagnes, schrijf je dan snel in! 

    We verwelkomen je graag in het Herman Teirlinck gebouw, Havenlaan 88 te 1000 Brussel. Wegbeschrijving op: https://overheid.vlaanderen.be/bereikbaarheid-herman-teirlinck.

    Wij kijken er alvast naar uit je dan te ontmoeten!

    Inschrijven

    Begin
    Departement Kanselarij en Bestuur verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Bestuur via het mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.