chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  donderdag, 2 december 2021
  13:00 - 14:00
  Online
  Status: Schrijf je nu in

  Kriebelt het om over het muurtje te kijken en andere innovatoren te leren kennen? Zin in onverwachte ontmoetingen, plezant netwerken en misschien zelfs het begin van nieuwe samenwerkingen? Maar ook oh-zo-weinig tijd? Dan is INO connecteert - een initiatief van het InnovatieNetwerk Overheid (INO) -  iets voor jou. In een online speeddate van een uurtje over de middag leer je andere innovatoren van binnen en rond de Vlaamse overheid kennen en wissel je ervaringen uit.

  Praktisch:

  • Voor innovatoren van binnen en buiten de Vlaamse overheid
    • Maximaal 15 deelnemers.
      • Ten laatste enkele dagen voor het event ontvang je een MS Teams uitnodiging.
        • Heb je vragen over dit event, heb je aanpassingen nodig om comfortabel te kunnen deelnemen of ben je benieuwd naar INO? ino@vlaanderen.be

        Inschrijven

        Begin
        Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken via het mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.