chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  vrijdag, 28 januari 2022
  14:00 - 15:30
  online
  Status: Schrijf je nu in

  Bij INO deelt gaan we samen op zoek naar oplossingen voor innovatoren uit het INO-netwerk die met een vraag zitten. In januari op de agenda: overheidsopdrachten in innovatieprojecten.   

  Lynn Eyckmans werkt binnen de De Vlaamse Waterweg aan drie innovatieve pilootprojecten rond het thema ‘vergroening’. Boeiende materie, maar de regelgeving voor overheidsopdrachten maakt het haar niet altijd eenvoudig. 

  Alexander Lemmens (Het Facilitair Bedrijf) zoekt naar goede manieren om in het kader van overheidsopdrachten om te gaan met de specifieke voorwaarden van circulaire businessmodellen.

  Herkenbare vraag? Welkom om je inzichten te delen.   

  INO deelt is een initiatief van het InnovatieNetwerk Overheid. 

  Inschrijven

  Begin
  Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken via het mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.