chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  dinsdag, 19 oktober 2021
  10:30 - 12:00
  Fysiek
  Status: Schrijf je nu in

  Vaak zien we beleid als een vaststaand gegeven. Dat ‘vanaf nu’ zaken beter, lager, eerlijker of toegankelijker geregeld moeten worden. Maar vaak is het ook juist interessant om zaken meer variabel in de tijd te organiseren. Iets hoeft misschien niet altijd, maar ‘pas over vijf jaar’, ‘vooral in het weekend’, ‘in de winter’ of ‘zodra mensen ouder worden’. En hoe ga je om met komende generaties die vandaag nog geen stem hebben?
   
  Tijd kan dus een inspirerende lens zijn om naar je innovatie te kijken.
   
  Geert Mertens van het departement Omgeving zal ons in deze ‘INO inspireert’ prikkelen met de innoverende mogelijkheden van de tijdsdimensie in omgevingsbeleid, om vervolgens te bespreken wat dit kan betekenen voor jouw dagelijks werk.

  Manu Dierickx Visschers van het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken zal nadien reflecteren over de tijdsdimensie bij de vermindering van regeldruk en bij de uitwerking van nieuwe vormen van regelgeving hiertoe, zoals doelregelgeving, experimentwetgeving en regelluwe zones. Uiteraard is er ook tijd voor netwerking.

  Je gaat naar huis met vernieuwende perspectieven voor je innovatiechallenges en interessante nieuwe contacten op zak.

  INO inspireert is een initiatief van het InnovatieNetwerk Overheid (INO). Benieuwd naar wat we doen? Neem contact op via ino@vlaanderen.be.

  Inschrijven

  Begin
  Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken via het mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.