chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  donderdag, 9 december 2021
  10:30 - 12:00
  Online
  Status: Schrijf je nu in

  Leren uit experimenten en innovatieprojecten – hoe doe je dat op een goede manier? Volstaan de klassieke evaluatie- en monitoringsmethoden, of zijn er alternatieven nodig? En hoe zet je ‘open leren’ in tegenstelling tot ‘controle’ of ‘beoordeling’ centraal van in het begin van een project? INO verkende het in een leertraject met collega’s uit vier entiteiten.  

   

  In deze sessie deelt Ella Desmedt van IDEA Consult, die het leertraject in goede banen leidde, de belangrijkste inzichten. Ook voorbeelden van concrete toepassingen zullen niet ontbreken. Wendy Braeken van GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en deelneemster van het leertraject, geeft uitleg bij de manier waarop het GO! aan de slag gaat met Theory of Change. Het INO-team experimenteert zelf met reflexive monitoring en vertelt je hier meer over. Op basis van deze input gaan we in gesprek met elkaar over jouw ervaringen en hoe zo’n meer ‘leergerichte’ benadering van evaluatie meer ingang kan vinden in onze praktijken.  


  Praktisch:

  • Voor innovatoren van binnen en buiten de Vlaamse overheid
  • Enkele dagen na je inschrijving ontvang je een deelname-link via MS-Teams
  • Heb je vragen over dit event, heb je aanpassingen nodig om comfortabel te kunnen deelnemen of ben je benieuwd naar INO? ino@vlaanderen.be

  Inschrijven

  Begin
  Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken via het mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.