chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  vrijdag, 11 februari 2022
  13:00 - 14:30
  Online
  Status: Schrijf je nu in
  Microfoon

  INO presenteert geeft een vrij podium aan initiatieven of netwerken actief rond overheidsinnovatie.  

   

  Blikopener (www.blikopener.vlaanderen/) een initiatief van de Vlaamse Hogescholenraad met de steun van VLAIO. In Blikopener stellen de Vlaamse hogescholen hun kennis en expertise ter beschikking voor bedrijven, starters en overheden op zoek naar innovatieve oplossingen. Er zijn verschillende ondersteuningsvormen mogelijk, van eenmalig gesprek tot samenwerking.  

   

  Benieuwd naar wat de Vlaamse hogescholen voor jouw innovatie kunnen betekenen? Kom naar de toelichting van Ria Bollen van Blikopener en stel je vragen.   

   

  INO presenteert is een initiatief van het InnovatieNetwerk Overheid. 

  Inschrijven

  Begin
  Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken via het mailadres dpo.dkbuza@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.