chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

  Klantendag - Het Facilitair Bedrijf achter de schermen

  donderdag, 22 november 2018
  8:00 - 17:30
  Herman Teirlinckgebouw
  Status: Volzet

  De inschrijvingen voor de klantendag zijn afgesloten.
  Wil je toch nog deelnemen? Kom dan op de dag zelf naar de onthaalstand en informeer naar de sessies waar je eventueel nog aan kan deelnemen.

   

  Deze klantendag mikt voornamelijk op alle klanten en geïnteresseerde collega’s in de Noordwijk. Werk jij dus in een van de grote kantoorgebouwen in Brussel, kom dan zeker af! Voor de Vlaamse Administratieve Centra zorgt Het Facilitair Bedrijf in de toekomst voor een leuk alternatief.

  Programmaoverzicht

  Klik hier voor het volledige dagprogramma:

  Klantendag Het Facilitair Bedrijf - een blik achter de schermen

  Broodjeslunch (VOLZET)

  12.00u-13.30u - zaal: Polyvalente zaal

  Doelgroep: collega's die deelnemen aan een van de sessies op de klantendag - uitgezonderd de rondleidingen. Wie enkel inschrijft voor de rondleidingen kan niet deelnemen aan de broodjeslunch. 

  Wie deelneemt aan de infosessies en/ of de workshops kan zich inschrijven voor de lunch 's middags. Voor deze lunch werkt Het Facilitair Bedrijf samen met een van haar partners, Grain Noir. Op deze manier laten we je proeven van de mogelijkheden die Het Facilitair Bedrijf kan bieden door samenwerking. Tijdens deze lunch kun je kennismaken met collega's en met de mensen van Het Facilitair Bedrijf.

  Wie liever wil genieten van een lunch in het restaurant van Herman Teirlinck, kan dat die dag uiteraard ook. We zorgen voor een aangepast menu.

  De broodjeslunch wordt aangeboden door Het Facilitair Bedrijf. De lunch in het restaurant van Herman Teirlinck betalen de deelnemers zelf. 

  Infosessies en rondleidingen namiddag

  13.40u-15.30u

  Afsluitende netwerkdrink

  15.30u-17.30u - zaal: 2de binnentuin en binnenstraat

  Doelgroep: Iedereen die tijdens onze eerste klantendag heeft deelgenomen aan een sessie, een workshop, een rondleiding, is welkom om te komen napraten. 

  Om de dag af te sluiten trakteert Het Facilitair Bedrijf op een drankje en een streep muziek. Het kan een uitgelezen moment zijn om je ultieme vraag te stellen aan die ene collega van Het Facilitair Bedrijf die je doorheen de dag nog niet kon spreken, of om met hem of haar je inspiratie te delen!