chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Kom mee boompjes planten op 24 januari

  vrijdag, 24 januari 2020
  Ecoduct Groenendaal
  Status: Schrijf je nu in

  Kom mee boompjes planten op 24 januari

  Begin vorig jaar liep in het Herman Teirlinckgebouw de eerste Print-off, een wedstrijd om zoveel mogelijk papier te sparen bij het printen.

  Tijdens de wedstrijd bespaarden alle deelnemende entiteiten samen in totaal 119.778 prints. Dat zijn 240 pakken A4-papier, goed voor 14,4 bomen.

  Zoals beloofd, zullen die uitgespaarde bomen ook effectief worden aangeplant. Het worden er zelfs ruim 10 keer zoveel: 160 om precies te zijn. En jij kan daarbij helpen!

  Op vrijdag 24 januari kan je samen met andere collega's pendelen naar het Ecoduct van Groenendaal om boompjes te planten. Het Agentschap voor Natuur en Bos, partner in dit project, leidt de plantactie in goede banen. Er is voor de deelnemers ook een wandeling voorzien onder begeleiding van een boswachter en een afsluitende lunch.

  Bekijk het volledige programma van de boomplantdag op 24 januari.

  Wil jij graag deelnemen? Stuur dan zo snel mogelijk en ten laatste op 23 januari een mailtje naar duurzameontwikkeling@vlaanderen.be. Geef daarbij ook aan of je blijft voor de lunch.

  Bij zware vorst of bij sneeuw kan de aanplanting uitgesteld worden. Reservedata zijn vrijdag 31 januari en vrijdag 7 februari.