chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

  Kom met de fiets naar het VAC Gent op 11 september en laat je verwennen

  dinsdag, 11 september 2018
  7:30 - 19:00
  VAC Gent

  Het Facilitair Bedrijf trekt de kaart van duurzame mobiliteit en voldoende beweging, en zet op 11 september 2018 alle collega’s die met de fiets naar het VAC Gent komen werken in de bloemetjes.


  Een greep uit de activiteiten: fietsers krijgen een gezond ontbijt, worden verwend met een ontspannende beenmassage, kunnen hun fiets gratis laten onderhouden  … .

  • Kom je normaal met de wagen of het openbaar vervoer? Test dan eens de fiets voor de rit naar het werk! Ontleen gedurende twee weken een step, stads-, plooi- of elektrische fiets via Het Facilitair Bedrijf. Je haalt hem op, op maandag 10 september 2018 en brengt hem terug op maandag 24 september 2018.
  • Kom je (al) met je eigen fiets? Dikke proficiat, dankjewel dat jij je duurzaam verplaatst. Doe vooral zo voort en overtuig je collega's om mee te fietsen.

  Ook jij kan deelnemen aan de activiteiten die doorgaan om alle fietsers in de bloemetjes te zetten. Schrijf je snel in voor 31 augustus! En laat je verwennen.

  Deze actie sluit aan bij het actieplan mobiliteit van Het Facilitair Bedrijf.

  Programma

  7:30 - 10:00

  Onthaal - doorlopend

  8:00 - 10:00

  Ontbijt - doorlopend - met inschrijving

  8:00 - 14:00

  Conditietest - doorlopend

  8:00 - 10:20

  Beenmassage - met inschrijving - sessie van 20 minuten per persoon op een vooraf bepaald tijdstip (VOLZET)

  7:30 - 19:00

  Fietsonderhoud - breng je fiets 's ochtends binnen en haal deze na het werk af vanaf 15.30u - met inschrijving (VOLZET)

  Waar?

  Iedereen die in het VAC Gent werkt, kan deelnemen aan deze fietsactie. Om alvast een idee te geven, werkten we een vijftal fietsroutes voor je uit. Deze routes kunnen nog aangepast worden in functie van de inschrijvingen.

  Ga op een groene route staan, wacht tot het handje een handje met wijsvinger wordt en klik. Je krijgt dan de volledige routebeschrijving.

  Vragen

  Heb je vragen over deze fietsactie dan kan je mailen naar kathleen.rabau@kb.vlaanderen.be, fietsmanager bij Het Facilitair Bedrijf.

  Algemene voorwaarden

  De activiteiten zijn gratis behalve wanneer er wisselstukken nodig zijn voor het herstellen van je fiets. We vragen wel om in te schrijven zodat we alles optimaal kunnen voorbereiden. Inschrijven kan via onderstaand webformulier.

  Lees voor deelname ook zeker de algemene voorwaarden voor het ontlenen van een fiets . Je dient in het webformulier akkoord te gaan met deze voorwaarden om ingeschreven te kunnen worden.