chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  dinsdag, 16 oktober 2018
  9:00 - 13:00
  Herman Teirlinckgebouw Brussel

  Investeren in een duurzaam personeelsbeleid loont. We moeten immers met z’n allen langer en gemotiveerd aan het werk blijven.

  Voor wie?

  Dit leernetwerk is enkel toegankelijk voor de diversiteitsambtenaren en HR-verantwoordelijken van de Vlaamse overheid

  Wanneer?

  Het netwerk zal plaatsvinden op dinsdag 16 oktober in het lokaal 01.22 van het Herman Teirlinckgebouw te Brussel. We starten om 9u en om 13u ronden we af met een broodjeslunch.

  Levensfasebewust personeelsbeleid

  Duurzaam personeelsbeleid betekent dat we aandacht moeten hebben voor de diversiteit van de generaties die in voortdurende interactie zijn op de werkvloer. Hierbij mogen we zeker ook de expertise van de oudere werknemers niet uit het oog verliezen. Hoe kunnen we die bijvoorbeeld verbinden met de instroom van jongere werknemers?

  Pascal Roskam gaf op 13 februari al de workshop ‘Generatiebril’ over dit thema die op veel bijval kon rekenen van de aanwezige diversiteitsambtenaren. Hij zal het lerend netwerk in goede banen leiden. Pascal is maatschappelijk assistent en socioloog en als lector/onderzoeker verbonden aan de faculteit Mens en Welzijn van de HoGent. Hij is ook auteur van het boek ‘Personeel in goede handen’ (uitgeverij Lannoo).

  Ben je geïnteresseerd in dit thema en wil je kennis opdoen/delen met een aantal collega’s onder de deskundige leiding van Pascal? Heb je al een workshop hierover aangeboden aan werknemers binnen je entiteit en weet je niet hoe je dit verder kan opnemen? Wil je er actief mee aan de slag gaan op de werkvloer? Of wil je dit thema verankeren in het diversiteitsbeleid van je entiteit?

  Schrijf je dan hieronder in voor het lerend netwerk ‘Levensfasebewust personeelsbeleid’ (sessie van 1/2 dag).

  Inschrijven

  Begin