chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Festival van Verbinding 2.0

  donderdag, 11 juni 2020
  9:00 - 13:00
  Online evenement

  Mozaiko en de dienst Diversiteitsbeleid organiseerden op 11 juni een geslaagd online Festival van Verbinding in samenwerking met het Agentschap Integratie en Inburgering. Een 70-tal deelnemers kreeg er duiding en inspiratie over het thema 'tewerkstelling van migranten en vluchtelingen'.

  De uiteenzetting over vroegere en huidige migratie was zeer interessant! Ik dacht er al veel over te weten, maar heb toch nog heel wat bijgeleerd. De sessie mindfulness deed ook deugd na weken van digitale meetings.
  Deelnemer Online Festival van Verbinding

  Het Festival bood een hele waaier aan activiteiten, en dit allemaal online! Het thema 'tewerkstelling van migranten en vluchtelingen' werd toegelicht in verschillende workshops, maar ook via infostands. Tussen de deelnemers onderling werd verbinding gecreëerd door een speeddating sessie, online kennisdeling, 2 gesmaakte meditatiesessies en een gezamenlijke origami-activiteit. De aanwezigen waren getuige van de sterke openingsspeech van Michiel Trippas, Vlaams Diversiteitsambtenaar, en een presentatie van de soms verrassende resultaten van het DNA-onderzoek van een aantal collega’s van de kernwerkgroep én van Michiel.

  Op naar de volgende editie in 2021!

  Bedankt om in zeer uitdagende omstandigheden toch een zinvol, geheel digitaal, alternatief op poten te zetten voor dit Festival!
  Deelnemer Festival van Verbinding 2.0

  E-book

  Kon je er niet bij zijn? Of was je er wel bij, en wil je graag nog eens doorheen het programma wandelen, de infostands bezoeken, de presentaties van de workshops doornemen, podcasts beluisteren en filmpjes bekijken?

  Bekijk dan zeker het interactieve e-book, samengesteld met alle input uit het festival:

  Je kan alles ook terugvinden op de eventpagina van het Festival van verbinding.

  Vergeet ook niet de uitgebreide infotheek te bekijken met goede praktijken, tools, projecten, artikels, nuttige links en straffe verhalen over de thema’s 'verbinding' en 'tewerkstelling van migranten en vluchtelingen'!

  Infostand

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Agentschap Overheidspersoneel – Dienst Diversiteitsbeleid
  Havenlaan 88 bus 33
  1000 Brussel
  diversiteitsbeleid@vlaanderen.be