chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  maandag, 28 september 2020
  9:30 - 15:30
  Rijksarchief Gent – Bagattenstraat 43, Gent
  Status: Schrijf je nu in

  Doel en inhoud

  Deze opleiding wordt vormgegeven door een lesgever verbonden aan het Rijksarchief en vindt plaats in het Rijksarchief Gent. De opleidingsinhoud omvat praktische tips en richtlijnen voor het beheren van analoge dossiers in ruime zin. O.a. volgende aspecten komen aan bod: het inrichten van archiefruimtes, depotadministratie, het verhuizen van analoog archief, preventieve maatregelen met het oog op het vermijden van incidenten en een rondleiding door de depotruimtes.

  Opleidingsdata

  • Maandag 28 september 2020: in het Rijksarchief te Gent

  Belangrijk

  • Deze opleiding gaat door bij minimaal 8 inschrijvingen. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via personeel.facilitairbedrijf@kb.vlaanderen.be
  • De lunch is niet inbegrepen. Er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt. Of je kan je meegebrachte lunch ter plaatse eten.  

  Inschrijven

  Begin

  Ik schrijf me in voor de sessie van 28 september 2020

  Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.