chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  donderdag, 25 mei 2023 tot donderdag, 7 december 2023
  13:00 - 16:00
  Depot Vilvoorde

  Doel en inhoud

  Informatiebeheerders maken kennis met de werkwijze voor overdragen naar het Archiefdepot, de dienstverlening van het Archiefdepot, de webpagina met alle actuele info over het Archiefdepot.

  Doelgroep

  Informatiebeheerders Vlaamse overheid

  Deze opleiding is enkel voor de Vlaamse overheid. Lokale overheden kunnen immers geen gebruikmaken van de dienstverlening van Het Facilitair Bedrijf omtrent het beheren, bewaren en vernietigen van bestuursdocumenten.

  Data

  Je hebt de keuze uit 8 mogelijke data. De opleiding gaat telkens in de namiddag (13u - 16u) door in zaal Maurits Sabbe in het Depot te Vilvoorde.

  • donderdag 25/5
  • dinsdag 13/06
  • donderdag 20/7
  • dinsdag 29/08
  • donderdag 28/9
  • dinsdag 24/10
  • dinsdag 14/11
  • donderdag 7/12

  Annuleringsvoorwaarden

  Deze opleiding gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via leren.facilitairbedrijf@vlaanderen.be

  Inschrijven

  Begin
  Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.