chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  woensdag, 1 juni 2022
  9:30 - 12:00
  Digitaal
  Status: Schrijf je nu in

  Doel en inhoud

  Informatiebeheerders laten kennismaken met series als beheersinstrumenten het datamodel van het serieregister, maar vooral komen ook tips voor praktische  implementatie en opmaak aan bod. Hoe kan je dit verandertraject om binnen je organisatie met series te werken projectmatig aanpakken?

  Doelgroep

  Informatiebeheerders Vlaamse overheid en informatiebeheerders lokale overheden.
  Je kan deze sessie volgen als losstaande opleiding. Bijvoorbeeld indien jouw organisatie interesse heeft om aan te sluiten op het serieregister (of op het serieregister in combinatie met het e-depot). Daarnaast zal het team Digitaal Archief Vlaanderen bij concrete opgestarte aansluitingstrajecten voor e-depot en serieregister collega's gericht ook doorverwijzen naar deze sessie.

  Data

  • Woensdag 1 juni 2022: digitale opleiding

  Belangrijk

  Werken met het serieregister zelf komt niet aan bod in deze opleiding. Elke organisatie die wil instappen in het serieregister, krijgt sowieso een aparte opleiding in het kader van hun aansluiting op deze toepassing. Zoals hierboven aangegeven zal team Digitaal Archief Vlaanderen soms ook de sessie "Kennismaken met het serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart?" sterk aanbevelen als bijkomende vorming.

  Annuleringsvoorwaarden

  Deze opleiding gaat door bij minimaal 10 inschrijvingen. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via leren.facilitairbedrijf@vlaanderen.be 

  Inschrijven

  Begin
  Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.