chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  maandag, 21 januari 2019
  9:15 - 12:30
  Zaal 01.72 Kaat Tilley, eerste verdieping Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, 1000 Brussel
  Status: Schrijf je nu in

  Begin oktober werd een vernieuwde versie van de Vastgoeddatabank gelanceerd. Om vertrouwd te raken met de vernieuwingen kon je deelnemen aan de opleiding ‘Vernieuwde invoermodule en rapportering Vastgoeddatabank’ in oktober of november. Deze opleiding wordt in januari en februari 2019 hernomen. Kon je er nog niet bij zijn? Kom dan zeker af!

  Voor wie?

  Voor vastgoedverantwoordelijken en databeheerders van de Vlaamse overheid.

  Wat mag je verwachten?

  • Tijdens deze opleiding ontdek je de nieuwe invoermodule. Je maakt stap voor stap kennis met de applicatie. Na de nodige uitleg voer je zelf nieuwe en bestaande gebouwen in.
  • De nieuwe rapporten worden samen overlopen zodat je een duidelijk overzicht hebt van de informatie in de Vastgoeddatabank.

  Meenemen

  Neem je laptop mee om tijdens de sessie de nieuwe invoermodule mee uit te testen.

  Waar

  De sessie vindt plaats in zaal 01.72 Kaat Tilley, op de eerste verdieping van het Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, 1000 Brussel.

  Spreker

  Christophe Van Loo, projectleider Vastgoeddatabank bij Het Facilitair Bedrijf.

  Prijs

  Deze opleiding is gratis.

  Info inschrijvingen

  • De plaatsen zijn beperkt tot 25 personen per sessie.
  • Gelieve individueel in te schrijven onder je persoonlijke naam. Jezelf inschrijven, betekent een duidelijk engagement om deel te nemen.
  • Moest je toch verhinderd zijn, verwittig dan liefst enkele dagen op voorhand via vastgoed@vlaanderen.be of 0499 86 49 12.

  Specifieke noden

  Heb je een handicap of chronische ziekte en specifieke noden om vlot te kunnen deelnemen, geef dit op voorhand door via vastgoed@vlaanderen.be of 0499 86 49 12.

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Het Facilitair Bedrijf - Team Vastgoedbeleid
  Josiane De Wael
  vastgoed@vlaanderen.be - 0499 86 49 12

  Inschrijven

  Begin
  Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.