chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  dinsdag, 14 januari 2020
  13:30 - 18:00
  Herman Teirlinckgebouw
  Status: Schrijf je nu in

  Met Sandbox Vlaanderen biedt de Vlaamse overheid een omgeving om veilig met nieuwe producten en technologieën te experimenteren.

  Op 14 januari in de namiddag stellen we, tijdens onze eerste Showcase, alle experimenten van Sandbox Vlaanderen voor. Zowel die die al achter de rug zijn als de lopende. De innovatieve bedrijven én de mensen van de Vlaamse overheid die hun schouders onder een experiment hebben gezet, komen toelichten wat ze precies hebben gedaan, hoe ze dit hebben aangepakt en welke inzichten dit heeft opgeleverd.

  Daarnaast stellen de start- en scale-ups zich ook graag voor op onze Start-up markt. Ontdek er wat de start-ups allemaal te bieden hebben en wat ze kunnen betekenen voor de werking van de Vlaamse overheid.

  De toegang is gratis, maar je dient je wel vooraf in te schrijven.

  Programma

  13:30 - 14:00

  Ontvangst

  14:00 - 14:10

  Welkom + opening

  14:10 - 14:45

  Keynotespreker (Naam nog te bevestigen)

  14:45 - 15:45

  Pitches van diverse experimenten

  15:45 - 16:00

  Kopen bij Start-ups + PIO

  16:00 - 18:00

  Start-up markt + netwerkdrink

    

  Inschrijven

  Begin
  Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.