chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Start Me Up Fest viert de ondernemende generatie Z

  maandag, 7 oktober 2019 tot vrijdag, 11 oktober 2019
  studentensteden

  VLAIO organiseert samen met haar partners van 7 tot 11 oktober Start Me Up Fest in heel Vlaanderen. Zo wordt jong ondernemerschap een hele week in de kijker gezet. 

  VLAIO roept jongeren op om niet te blijven zitten met een droom, innovatief idee of plan, maar om ermee aan de slag te gaan. Een week lang zendt Stubru live uit in 5 studentensteden. Radiopresentatrice Eva De Roo zorgt voor straffe interviews met ondernemende jongeren.

  'We willen in Vlaanderen een ondernemende omgeving creëren voor jongeren door ze de weg te wijzen naar de juiste ondersteuning. Hebben ze goesting om te ondernemen, kunnen ze aankloppen bij de ecosystemen in de studentensteden.', zegt Mark Andries, administrateur-generaal van VLAIO.

  'Met Start Me Up Fest brengen we hun werking onder de aandacht en moedigen we generatie Z aan om vooral niet met hun briljante ideeën te blijven zitten, maar ermee aan de slag te gaan.'

  Wil je meer weten over Start Me Up Fest? Neem een kijkje op startmeupfest.vlaanderen. Je vindt er ook een overzicht van alle activiteiten.