chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Steun DWSE op RUN TO KICK

  dinsdag, 1 september 2020 tot zondag, 27 september 2020
  Verschillende locaties

  Het Departement Werk en Sociale Economie neemt deel aan RUN TO KICK, een online initiatief van KickCancer. Door te sporten en zich te laten sponsoren, wilt het DWSE geld inzamelen voor onderzoek tegen kinderkanker. Ook jij kan hieraan je steentje bijdragen.

  Wat is KickCancer?

  KickCancer is een organisatie met een missie. Het wil kinderkanker voor eens en voor altijd zo ver wegtrappen dat die nooit, maar dan ook nooit meer terugkomt. Dit doen ze door nieuwe behandelingen te vinden en bestaande behandelingen te verbeteren.

  Wat is RUN TO KICK?

  Jaarlijks organiseert KickCancer in september een loopwedstrijd om geld in te zamelen voor hun missie. Door de coronacrisis valt deze wedstrijd dit jaar in het water. Daarom voorzien ze een online alternatiefde RUN TO KICK connected family race.

  Steun jij DWSE?

  DWSE wil door KickCancer te steunen haar steentje bijdragen aan een gezondere wereld. Ook jij kan het DWSE steunen in hun missie, door de sportieve collega’s van DWSE te sponseren. Je gaat hiervoor naar de teampagina ‘DWSE sport mee’. Door op de knop ‘Ik doneer’ te klikken, kan je het hele team sponsoren. Deze donatie gaat integraal naar onderzoek tegen kinderkanker!

  Voor vragen kan je terecht bij communicatie.wse@vlaanderen.be.