chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  vrijdag, 6 december 2019
  12:00 - 13:30
  Herman Teirlinck, binnentuin gelijkvloers
  Status: Schrijf je nu in

  Het team Gedragsinzichten van het Departement Kanselarij en Bestuur wil graag jouw verhaal horen over wat je eet.

  Welke plaats hebben dierlijke en plantaardige producten in jouw voedingspatroon? Welk gevoel geeft dat je?

  DKB-team Gedragsinzichten en het Departement Omgeving verzamelen een groot aantal verhalen om via ‘grootschalig luisteren’ inzicht te krijgen in wat de burger en consument denkt en ervaart rond het thema 'voeding'.

  Wil je graag bijdragen aan dit project? Schrijf je dan hieronder in voor de middagsessie op 6 december tussen 12 en 13.30 uur in de binnentuin op het gelijkvloers van het Herman Teirlinckgebouw. Er worden ook broodjes voorzien.

  Deze pagina werd het laatst aangepast in november 2019 ; ze is een onderdeel van de minisite https://overheid.vlaanderen.be/gedragsinzichten > kennisdelingssessies.

  Inschrijven

  Begin
  Departement Kanselarij en Bestuur verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Bestuur via het mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.