chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  dinsdag, 18 januari 2022
  9:00 - 12:00
  Online via MS Teams
  Status: Schrijf je nu in

  Je bent van harte welkom op de vorming interculturaliteit. Tijdens deze opleiding van het Agentschap Integratie en Inburgering leer je omgaan met cultuurverschillen.

  Voor wie?

  • Iedereen die interesse heeft in diversiteit en interculturaliteit.

  Wat mag je verwachten?

  We leven en werken in een samenleving met een groeiende diversiteit, dat is boeiend en verrijkend. Toch heb je misschien ook het gevoel te botsen op de grenzen van jezelf of die van je organisatie. Tijdens deze vorming staan we stil bij wat deze diversiteit voor jou, jouw werkt en je organisatie betekent.

  We hebben tijdens de vorming ruim aandacht voor vragen, ervaringen en verschillende meningen. We zoeken samen naar mogelijkheden in het samenwerken in diversiteit en er komen verschillende invalshoeken aan bod. Deze interactieve vormingssessie biedt naast een theoretisch kader, ook een variatie van oefeningen aan.

  Praktische informatie

  Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Een paar dagen voor de vorming ontvang je de officiële bevestigingsmail met meer praktische informatie en de link om deel te nemen.

  Tip! 

  In de namiddag wordt van 13 tot 16 uur een bijpassende digitale opleiding Interculturele communicatie georganiseerd. Je kan beide opleidingen combineren of kiezen om enkel één van beide vormingen te volgen. 

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Agentschap Overheidspersoneel - Dienst Diversiteitsbeleid 
  diversiteitsbeleid@vlaanderen.be

  Inschrijven

  Begin

  Opgelet: het aantal inschrijvingen is beperkt.

  Heb je specifieke behoeften of noden om dit evenement bij te wonen? Bijvoorbeeld omwille van een fysieke beperking, allergie, ... Laat het ons weten.
  • Inschrijven? Klik op indienen.
  • In je agenda zetten? Klik bovenaan deze webpagina op 'Toevoegen aan kalender'.
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.