chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  dinsdag, 25 juni 2019
  9:30 - 12:00
  Hendrik Consciencegebouw, lokaal 1C07
  Status: Volzet

  Je bent van harte welkom op de vorming interculturele communicatie. Tijdens deze opleiding van ORBIT leer je omgaan met cultuurverschillen.

  Voor wie?

  • Iedereen die interesse heeft in diversiteit en interculturele communicatie.

  Wat mag je verwachten?

  Tegenwoordig kom je meer en meer in contact met mensen uit andere culturen. Misschien heet je leidinggevende Kasia, heb je geregeld een gesprek met je klant Marouane of werk je samen met Kwame of Imane. Diversiteit is een feit en een verrijking. Tegelijkertijd brengt diversiteit interculturele vraagstukken met zich mee. Cultuurverschillen spelen soms een stoorzender wanneer we de mens achter de collega, burger of stagiair willen ontmoeten.

  Tijdens deze vorming van ORBIT leer je omgaan met cultuurverschillen. Er wordt stilgestaan bij je eigen referentiepatroon (waarden, normen, rituelen, …) en bij de verschillende dimensies van cultuur. Verder oefen je je communicatievaardigheden op concrete interculturele situaties.

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Agentschap Overheidspersoneel - Dienst Diversiteitsbeleid 
  diversiteitsbeleid@vlaanderen.be

  Inschrijven

  Begin

  Opgelet: het aantal inschrijvingen is beperkt.

  Heb je specifieke behoeften of noden om dit evenement bij te wonen? Bijvoorbeeld omwille van een fysieke beperking, allergie, ... Laat het ons weten.
  • Inschrijven? Klik op indienen.
  • In je agenda zetten? Klik bovenaan deze webpagina op 'Toevoegen aan kalender'.
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.