chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  donderdag, 6 februari 2020
  14:00 - 15:00
  Eigen werkplek
  Status: Schrijf je nu in

  Doelstelling

  In een tijdsspanne van één uur maken we je wegwijs in de wereld van de elektronische factuur en geven we je tips om je leveranciers naar de e-facturatie te begeleiden.

  Doelgroep

  Medewerkers van overheden

  Format

  Gedurende één uur geeft Lien Wauters – Van der Taelen, projectleider in het centrale e-invoicingteam, in een webinar toelichting over wat e-facturatie inhoudt en hoe we bedrijven kunnen helpen om hiermee van start te gaan.
  Je kunt tijdens het webinar live vragen stellen. Deze formule bied je de mogelijkheid deze sessie te volgen vanop je werkplek: op kantoor of thuis.

  Tijdstip

  Donderdag 6 februari 2020 van 14 tot 15u.

  Voorkennis

  Geen voorkennis vereist.

  Beoogde resultaat

  Je krijgt antwoorden op volgende vragen:  Wat is een e-factuur? Wat is PEPPOL ? Wat is BIS3? Waarom is een ordernummer zo belangrijk? Welke mogelijkheden zijn er voor leveranciers om een e-factuur te zenden? Geldt dit ook voor een buitenlands bedrijf? Is een PDF ook voldoende?  …

  Enkel dankzij de inspanningen van onze vele collega’s kan dit project slagen. Dit webinar helpt je om een ambassadeur voor e-invoicing te worden.

  Wens je deel te nemen?

  Schrijf je in via dit formulier, en ontvang vervolgens de link waarmee je kunt deelnemen.
  Op 6 februari om 13u55 log je in op je toestel (laptop, desktop) en klik je op de link.

  Inschrijven

  Begin
  Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.