Het Agentschap Overheidspersoneel, uw HR-partner voor personeel en organisatieontwikkeling.

Als gangmaker van de HR-groep van de Vlaamse overheid werken wij aan state-of-the-art mensen en organisaties zodat u kan bouwen aan de maatschappij van morgen.

Bekijk hier voor welke producten en diensten u bij ons terecht kan.

Het Agentschap Overheidspersoneel ging als nieuw agentschap van start op 1 april 2015. Binnen het agentschap worden beleidsvoorbereiding, -ondersteuning en monitoring op vlak van HR samengebracht. Dit maakt van AgO de centrale spil in een nieuw HR model voor de Vlaamse overheid.

De nieuwe werking van het Agentschap Overheidspersoneel wordt nog volop uitgebouwd. In onze productcatalogus vindt u steeds terug voor welke diensten u bij ons terecht kan. 

Heeft u vragen over ons aanbod? Stel ze via overheidspersoneel@vlaanderen.be.

Nieuws

Vlimpers gaat mobiel: vraag je verlof vanaf nu onderweg aan

Vanaf 4 juli kan je je jaarlijks verlof en telewerk aanvragen via de mobiele website ‘Vlimpers Mobiel’. Je kan er ook je verlofteller consulteren en je historie nakijken.

Managers kunnen via een werklijst in één keer verschillende verlof- en telewerkaanvragen goed- of afkeuren. En via een teamkalender krijgen zij de weekplanning van hun team te zien.

Peter Rabaey administrateur-generaal AgO

Op 24 juni 2016 besliste de Vlaamse Regering Peter Rabaey, vanaf 1 juli 2016, te benoemen in de graad van directeur-generaal en aan te stellen als administrateur-generaal van het Agentschap Overheidspersoneel.

Contact

Agentschap Overheidspersoneel

Adres
Boudewijngebouw
Boudewijnlaan 30 bus 50
1000 Brussel
Telefoon
02 553 01 00
E-mail
View in google maps