Het Agentschap Overheidspersoneel, je HR-partner voor personeel en organisatieontwikkeling.

Als gangmaker van de HR-groep van de Vlaamse overheid werken wij aan state-of-the-art mensen en organisaties zodat je kan bouwen aan de maatschappij van morgen.

Wij stippelen het HR-beleid uit, bieden HR-dienstverlening, beheren het HR-systeem en de personeelsregelgeving en zijn gangmaker voor de HR-groep van de Vlaamse overheid. We bouwen ook mee aan een diverse Vlaamse overheid.

Onze dienstverlening omvat verschillende domeinen. We bieden ondersteuning op vlak van in-, uit- en doorstroom en prestatiemanagement. We doen aan verwerking van de personeels- en loonadministratie en adviseren medewerkers van de Vlaamse overheid bij vragen over hun personeelsdossier. Ook voorzien we in sociale dienstverlening en psychosociale hulpverlening, en hebben we een vormingsaanbod voor medewerkers van de Vlaamse overheid. Maar we werken bijvoorbeeld ook aan de ontwikkeling van leiderschap en de professionalisering van HR binnen de Vlaamse overheid, en bieden ondersteuning op vlak van diversiteit en integriteit. 

Bekijk onze dienstencatalogus om te zien waarvoor je bij ons terecht kan.

Heb je vragen over ons aanbod? Stel ze via overheidspersoneel@vlaanderen.be.

Contact

Contact

Adres
Agentschap Overheidspersoneel
Boudewijnlaan 30, bus 50
1000 Brussel
België
Telefoon
02 553 01 00
E-mail
View in google maps