chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Beurzen en events niveau 1

  Beursstanden

  • Geel is de hoofdkleur
  • Onderaan de fries plaats je de gewenste coördinaten
  • De titel van je stand is een combinatie van je entiteit en een merklogo

  trefdag beursstand

  Hierboven een voorbeeld van een beursstand op de Trefdag van Informatie Vlaanderen in 2017.

  Wanneer je samenwerkt met andere entiteiten kan je als titel ‘Leeuw \ Vlaamse overheid’ of ‘Leeuw \ Vlaanderen, verbeelding werkt’ gebruiken. 

  Hieronder een voorbeeld van een beursstand op Batibouw.

  voorbeeld beursstand niveau 1

  Vlaggen

  vlaggen niveau 1

  Roll-up banners

  Onderstaande rol-up banners zijn gemaakt volgens de standaard maat 850 mm x 2000 mm. Het volle logo op dit formaat is 185 mm hoog en wordt op dezelfde afstand geplaatst vanaf de rechter bovenhoek. De plaatsing van de teksten en de corpsgrootte kunnen vrij gekozen worden.

  voorbeeld banners niveau 1

  Gadgets

  Er is een basispakket met kantoorartikelen beschikbaar voor de hele Vlaamse overheid. Op elk artikel uit dat nieuwe gamma staat het generieke logo ‘Vlaanderen Verbeelding werkt’.

  Het pakket bevat een elastomap, een schrijfblok (A4, commercieel geruit), een schrift (A4, commercieel geruit), een balpen, post-its en een USB-stick in de VO-huisstijl en wordt in een raamovereenkomst met de firma Staples aangeboden.

  De Vlaamse overheid hecht veel belang aan het duurzaamheidsaspect en de kantoorartikelen passen perfect in die filosofie. De balpennen zijn bijvoorbeeld gemaakt uit aardappelzetmeel, het papier is FSC-gecertificeerd en de USB-sticks zijn gemaakt van bamboe.

  voorbeeld gadgets niveau 1

  Deze kantoorartikelen worden verdeeld via de zogenaamde NES-kasten. Hier meer info over hoe het materiaal te bestellen. Deze kantoorartikelen zijn ook verkrijgbaar in de internationale huisstijl met het logo ‘Flanders State of the Art’ .

  Congresmappen A4 formaat

  De congresmappen op niveau 1 zijn altijd in het geel. Links onderaan op de voorzijde staat het entiteitslogo en het naakte ‘Vlaamse overheid’ logo of het naakte ‘Vlaanderen verbeelding werkt’ logo rechtsbovenaan, zoals hieronder getoond. 

  Op het gekleurde vlak op de voorzijde kan een titel gezet worden. Op de achterzijde kunnen de adresgegevens geplaatstworden. Voor de A4 congresmappen gelden dezelfde lettercorpsen als voor de A4 affiche.

  Je kan congresmappen op niveau 1 bestellen via de interne drukkerij door een melding te maken in Facilipunt.

  congresmap niveau 1