chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Documentatie

  Deze pagina wordt zo snel mogelijk geactualiseerd met de nieuwste informatie voor u, sorry voor het ongemak

  Deze info is dus niet meer up-to date

  • BVK-LiDAR service ICD v1  (1,34 MB) Beschrijving van de data hosting services met hun interfaces. Deze informatie biedt alle noodzakelijke informatie aan ontwikkelaars om de hosting services in eigen/bestaande applicaties te integreren.
  • BVK-diensten_gebruikershandleiding  (7,72 MB)Handleiding over de beschikbare ruwe remote sensing data en/of afgeleide producten en de BVK-dienstverlening die het mogelijk maakt voor een gebruiker om effectief met de beschikbare remote sensing data aan de slag te gaan (viewen, bevragen, downloaden).
  • BVK-MM sensormodel v02 (1,19 MB) Engelse tekst met theoretische beschrijving van het sensormodel van de mobilemappingbeelden die vanuit de BVK ter beschikking gesteld worden. Dit document is bedoeld voor ontwikkelaars of GIS-specialisten die deze services willen gebruiken in hun web- of GISapplicaties.
  • BVK-MM service ICD v01  (971,17 KB) Engelse tekst met technische uitleg over de WFS- en WMS- services van de mobilemappingbeelden in de beeldverwerkingsketen. Dit document is bedoeld voor ontwikkelaars of GIS-specialisten die deze services willen gebruiken in hun web- of GISapplicaties.
  • BVKviewer en BVKviewerRenderPlugin UserGuide : Handleiding van de BVKviewer en installatiehandleiding van BVKRenderPlugin.