chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  BVK on demand workflows

  Dit zijn automatische workflows op de brondata voor onder meer de aanmaak en de bijhouding van geografische gegevens (bv. Grootschalig Referentiebestand (GRB), Digitaal Hoogtemodel (DHM), Digitaal Oppervlakte- of Surfacemodel (DSM), … ).

  Binnen de BVK worden toepassing specifieke automatische beeldverwerking workflows ontwikkeld, geïmplementeerd en continue onderhouden en/of verbeterd. Deze workflows werken rechtstreeks op de ruwe remote sensing data en hebben betrekking op zowel efficiënt storagebeheer, als op het opleveren van een specifiek afgeleid product of informatie. 

  Nieuwe workflows kunnen op vraag van partners worden ontwikkeld

  pre-processing workflows

  Deze workflows stellen de gebruikers in staat om de ruwe data en metadata te downloaden, deze ruwe data te extraheren in een door de gebruiker gedefinieerd formaat, compressie en versnijdingspatroon en/of volautomatisch om te zetten tot een hoger level tussenproduct (orthorectificatie).

  GRB veranderingsdetectie workflow

  Deze workflow staat in voor een volautomatische veranderingsdetectie op basis van ruwe middenschalige multispectrale beelden. Het gegenereerde veranderingsbestand wordt vervolgens gebruikt om gevalideerde afwijkingen op te leveren voor de GRB-actualisatie.

  DTM/DSM/helling (slope)/hillshade workflows

  Op basis van de nieuw ingewonnen LiDAR(LAZ)data in het kader van het DHM-Vlaanderen II updateproject, werd binnen de BVK een dedicated workflow ontwikkeld en geïmplementeerd. Deze workflow levert de eindproducten: DTM, DSM, hillshade en slope per NGI kaartblad.