chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Sponsoring en subsidiëring

  Een entiteit van de Vlaamse overheid is occasionele subsidieverstrekker en sponsor van een project dat betaald en geleid wordt door een externe partner (die dus geen deel uitmaakt van de Vlaamse overheid). Om geen verwarring te creëen met initatieven waar de Vlaamse overheid wel trekker van is, wordt enkel het sponsorlogo gebruikt. Er wordt ook geen label ontwikkeld. 

  Het sponsorlogo van de Vlaamse overheid is het volle of naakte basislogo ‘Leeuw\Vlaanderen, verbeelding werkt’, zonder 'met steun van'-vermelding. Het logo wordt even groot geplaatst als de logo's van andere partners. Het logo moet minstens 30 mm breed zijn.

  In internationale communicatie gebruik je altijd het volle of naakte basislogo 'Flanders State of the Art'.

  Alle info over het gebruik van het sponsorlogo vind je op de webpagina over het sponsorlogo van de Vlaamse overheid

  Je kan er ook voor kiezen om andere vormen van sponsorlogo's te gebruiken op maat van de entiteit

  • Alternatief 1: Je kan er voor kiezen om je themalogo te gebruiken in plaats van het 'Verbeelding werkt'-logo. Op die manier leg je de link naar je gebruikelijke thematische communicatie. 
  • Alternatief 2: Wanneer 2 of meer entiteiten samenwerken, dan gebruik je het 'Vlaamse overheid'-logo of het 'Verbeelding werkt'-logo
  • Alternatief 3: De entiteit van de Vlaamse overheid wordt alleen in uitzonderingsgevallen beklemtoond met het combilogo: entiteitslogo en je themalogo. Hiervoor moet dan wel genoeg ruimte zijn.
  • Alternatief 4: In zeer beperkte gevallen is ‘Leeuw\entiteitslogo’ toegestaan. Enkel als jouw entiteit benadrukt moet worden.