chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  TV- en radiospot niveau 3

  Tv-spot

  • Tijdens de hele spot plaats je rechts onderaan de horizontale variant van het entiteitslogo. Linksboven plaats je de hele spot de leeuwenkop 92% zwart in een witte trapezium, dekking 75%. Bij de uitzending van een TV-spot kan het door de instelingen van het toestel gebeuren dat de randen van het beeld worden afgesneden. Daarom plaats je het trapezium (= logo) binnen het frame ‘title safe’. Zo ‘plakt’ het logo bij het tonen van de spot niet aan de rand van het tvscherm.
  • Op het einde van de spot gebruik je altijd een pancarte met een gekleurde achtergrond en links onderdaan de URL. Je logo staat nu rechts onderaan.

  Tijdens de spot

  gedurende de spot niveau 3

  Op het einde van de spot

  eindpancarte spot niveau 3

  Webfilmpjes

  • Voor webfilmpjes is het niet noodzakelijk rekening te houden met het frame 'title safe' aangezien het beeld niet wordt afgesneden. Het trapezium mag dus in de hoek geplaatst worden.
  • Het is in webfilmpjes niet nodig om permanent het logo van de Vlaamse overheid links bovenaan te tonen. In het begin verschijnt het 75% transparant trapezium met leeuwenkop 92% zwart 3 seconden in beeld en op het eind in de eindpancarte. Je gebruikt altijd een eindpancarte in de hoofdkleur van de entiteit en links onderdaan de URL, rechts het logo. Centraal in het kleurvlak zet je jouw tekst. 

  Radiospot

  Een radiospot die langer dan 10 seconden duurt, sluit je af met een vaste boodschap. Je kan kiezen uit de volgende tekstjes:

  • ‘Vlaanderen, verbeelding werkt.’
  • ‘Dit is een initiatief van de Vlaamse overheid.’