chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Contact

  Wanneer je vragen hebt over je loopbaanontwikkeling, staan zowel binnen als buiten de Vlaamse overheid een aantal specialisten klaar om je met raad en daad bij te staan:

   1. Leidinggevende

   Een eerste aanspreekpunt is je leidinggevende. Je kunt met een concrete vraag over je toekomst steeds bij hem of haar aankloppen. Zo krijg je feedback over jouw functioneren en jouw potentieel. In het kader van de PLOEG-cyclus kan het thema ‘loopbaanontwikkeling’ nog structureler worden aangepakt.

   2. HR-professional

   Een andere mogelijkheid voor ondersteuning en begeleiding bij loopbaanvragen is de HR-verantwoordelijke van je entiteit. 

   3. Zelf aan de slag

   Aan de hand van het loopbaanwerkboek  en op basis van de vier loopbaancompetenties (zelfreflectie, werkexploratie, loopbaanplanning en zelfprofilering) kan je zelf ook nadenken over werk en loopbaan. Je maakt ook een eerste aanzet tot een loopbaanactieplan. 

   4. Externe loopbaanbegeleiding

   Als je individuele begeleiding over loopbaanontwikkeling zoekt buiten de Vlaamse overheid, kun je terecht bij de door het Europees Sociaal Fonds (ESF) gesubsidieerde loopbaancentra van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB).

   Meer informatie over externe loopbaanbegeleiding vind je op deze pagina.

   Bekijk ook het overrzicht met de gesubsideerde loopbaancentra.