chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Coronamaatregelen Vlaamse overheid

  Op deze webpagina vind je een overzicht met links naar alle maatregelen en richtlijnen die binnen de Vlaamse overheid gelden naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19). Zowel voor personeel als specialisten van de Vlaamse overheid.

  Maatregelen voor personeel

  Wat betekent het coronavirus (COVID-19) voor jouw dagelijkse job? Hoe draag je een mondmasker? Dit is informatie voor personeelsleden.

  *UPDATE 17 februari 2022*

  Digitale ondersteuning

  Werk jij vaak thuis en vind je je weg nog niet helemaal in het digitaal werken? Een hele reeks webinars en online opleidingen helpen je verder.  Dit is informatie voor personeelsleden.

  Mentaal welzijn

  De coronacrisis kan een impact hebben op je mentaal welzijn. Je kunt jezelf hiertegen wapenen. Er is ook een meldpunt voor hulp. Dit is informatie voor personeelsleden.

  Tips en ondersteuning

  Een overzicht van alle tips over gezonde voeding, sport, rouwen....  Dit is informatie voor personeelsleden.

  Dienstverlening Vlaamse overheid

  Alle informatie over de dienstverlening en de werking van de Vlaamse overheid. Dit is specifieke informatie voor leidinggevenden, HR-verantwoordelijken, facilityverantwoordelijken, inkopers en BCM-verantwoordelijken.

  CCVO en crisiscommunicatie

  Wat doet het Crisiscentrum van de Vlaamse overheid tijdens deze crisis? Welke crisiscommunicatiekanalen zijn er? Hoe kun je daarbij helpen als entiteit. Dit is specifieke informatie voor leidinggevenden, aanspreekpunten crisiscommunicatie, BCM-verantwoordelijken en communicatieverantwoordelijken.