chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Coronamaatregelen Vlaamse overheid

  Op deze webpagina vind je een overzicht met links naar alle maatregelen en richtlijnen die binnen de Vlaamse overheid gelden naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19). Zowel voor personeel als specialisten.

  Maatregelen voor personeel

  Wat betekent het coronavirus (COVID-19) voor jouw dagelijkse job? Hoe draag je een mondmasker? Dit is alle praktische informatie voor personeel van de Vlaamse overheid.

  Digitale ondersteuning

  Werk jij momenteel permanent thuis en vind je je weg nog niet helemaal in het digitaal werken? Een hele reeks webinars en online opleidingen helpen je verder.

  Mentaal welzijn

  De coronacrisis kan een impact hebben op je mentaal welzijn. Op deze webpagina's vind je hoe je je hiertegen wapent en waar je terechtkunt voor hulp.

  Tips en ondersteuning

  Een overzicht van alle tips over gezonde voeding, sport, rouwen...

  Heropstart dienstverlening Vlaamse overheid

  Nu de coronamaatregelen stilaan versoepeld worden, wordt ook de dienstverlening en de werking van de Vlaamse overheid opgestart. Hier vind je specifieke info voor leidinggevenden, HR-mensen, facilitycollega's en BCM-verantwoordelijken.

  CCVO en crisiscommunicatie

  Wat doet het Crisiscentrum van de Vlaamse overheid tijdens deze crisis? Welke crisiscommunicatiekanalen zijn er? Hoe kun je daarbij helpen als entiteit. Informatie voor leidinggevenden, aanspreekpunten crisiscommunicatie, BCM-verantwoordelijken en communicatieverantwoordelijken.