chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Als een departement of agentschap van de Vlaamse overheid een incident meemaakt, zorgt het crisismanagementteam van die entiteit ervoor dat de situatie zo snel mogelijk opnieuw normaal wordt. Dat crisismanagementteam kan de hulp inschakelen van het Coördinatie- en Crisiscentrum van de Vlaamse overheid (CCVO). Het CCVO treedt sowieso op als de crisis verschillende entiteiten treft.

  Als het Coördinatie- en Crisiscentrum van de Vlaamse overheid (CCVO) in actie komt, zorgt het ook voor de crisiscommunicatie: ondersteuning en uitvoering van alle interne en externe communicatieacties en monitoring van de communicatie in de buitenwereld over het incident.

  Eventueel wordt er gebruik gemaakt van de raamovereenkomst crisiscommunicatie en reputatiemanagement voor bijstand tijdens de crisis.

  Meer informatie over het Coördinatie- en Crisiscentrum van de Vlaamse overheid vind je op de pagina over crisismanagement, incidentbeheer en continuïteitsplanning (met daar ook links naar onze toolboxes).

  Coronacrisis update

  Voor een overzicht van de corona-crisiscommunicatie van het CCVO, zie: https://overheid.vlaanderen.be/communicatie/corona