chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  De Week van de Opvoeding. Opvoeden, dat doen we samen

  Looptijd: 16 mei 2019 tot 23 mei 2019

  De Week van de Opvoeding loopt van 16 tot 23 mei, dit jaar onder het thema 'Opvoeden, dat doen we samen'.

  Opvoeden staat niet los van andere levensdomeinen. Elk gezin legt zijn unieke puzzel: een dak boven je hoofd, zinvol werk, goede zorg, fijne vrije tijd met het gezin, je kinderen grootbrengen. Hoe minder muurtjes je als gezin ervaart om de puzzel in elkaar te laten vallen, hoe sterker je in je schoenen staat bij het opvoeden.

  Ondersteunend netwerk
  Tijdens de Week van de Opvoeding hebben we het over het netwerk van organisaties en diensten die jou als gezin ondersteunen op alle domeinen. Want samen sta je sterker. Zo wordt het makkelijker om als ouder je batterijen op te laden en je energieniveau op te krikken.

  Werk je in het brede veld van gezins- en opvoedingsondersteuning? Organiseer – samen met partners – een activiteit tijdens de Week van de Opvoeding en maak jullie gezamenlijke aanbod bekend aan gezinnen. Iedereen die een activiteit organiseert, kan het campagnebeeld en logo van de Week van de Opvoeding gebruiken.

  Sociale media
  Het werk hoef je niet alleen te doen. Iedereen die een activiteit organiseert, geven we graag een stevig duwtje in de rug. We zetten, samen met ons communicatieadviesbureau, een 'sponsored post'-campagne op om de activiteiten meer zichtbaarheid te geven op sociale media. De Week van de Opvoeding bruist immers door de vele activiteiten in het werkveld! Het enige wat jij hoeft te doen, is je activiteit toevoegen aan de UiT-kalender met de tag ‘Week van de Opvoeding’.

  Meer lezen?
  Op zoek naar een inspirerende activiteit? Neem een kijkje op expoo.be/week-vd-opvoeding. Het ondersteunende materiaal vind je op expoo.be/ondersteunend-materiaal-voor-de-week-van-de-opvoeding.