chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Dienstverlening en raamcontracten Agentschap Overheidspersoneel

  Verfijn je zoekresultaten

  1 tot 10 van 66 resultaten. Verfijn uw zoekresultaat met de filters.

  Personeel

  Personeel, Integriteit

  • Wilt u het integriteitsbeleid van de Vlaamse overheid en de verschillende codes van de Vlaamse overheid op een efficiënte en geïntegreerde manier implementeren? Dan kunt u tweedelijnsondersteuning en ad-hoc-advies bekomen bij AgO.

   U kunt tevens gebruik maken van een aantal instrumenten om uw integriteitstraject op te stellen en te bepalen welke acties voor welke doelgroepen kunnen genomen worden.

  Personeel, Diversiteit & gelijke kansen, Vorming en ontwikkeling

  Personeel, Loopbaan

  • Wilt u werken aan de inzetbaarheid van uw medewerkers tot het einde van de loopbaan (in uitvoering van het modern hr-beleid en de CAG-nota)? U kan bij AgO tweedelijnsondersteuning en ad hoc-advies hierrond bekomen.

   Wilt u bepalen welke u acties u voor welke doelgroepen moet ondernemen? Neem dan een kijkje op de website retentiebeleid (o.m. resultaten bevraging ervaren werknemers) en laat u inspireren door de Inspiratiebox.

  Personeel, Diversiteit & gelijke kansen

  • De dienst Diversiteitsbeleid (DDB) geeft informatie en advies aan entiteiten die de doorstroom van vrouwen naar leidinggevende functies willen faciliteren. Daarnaast biedt DDB netwerksessies (Vlechtwerk) en een mentoringproject (Wo_Mentoring) aan om talentvolle vrouwen een duw in de rug te geven in hun loopbaantraject naar leidinggevende functies.

   In alle deze trajecten zijn mannen ook welkom, maar we focussen in het bijzonder op vrouwen die naar leidinggevende posities willen doorstromen.

  ICT, Personeel, Vorming en ontwikkeling

  ICT, Personeel, Vlimpers

  • Tijdsbesparing en efficiëntiewinst door Vlimpers te koppelen aan de prikklok. Dubbele ingave van afwezigheden en roosters verdwijnt. Regularisaties van afwezigheden worden via Vlimpers selfservice afgehandeld. Medewerkers, leidinggevenden en personeelsdienst kunnen snel overzichten raadplegen over priktijden.

  Personeel, Vorming en ontwikkeling

  Startpagina's