chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Dienstverlening en raamcontracten Agentschap Overheidspersoneel

  Verfijn je zoekresultaten

  1 tot 10 van 66 resultaten. Verfijn uw zoekresultaat met de filters.

  Personeel, Integriteit

  • Wilt u het integriteitsbeleid van de Vlaamse overheid en de verschillende codes van de Vlaamse overheid op een efficiënte en geïntegreerde manier implementeren? Dan kunt u tweedelijnsondersteuning en ad-hoc-advies bekomen bij AgO.

   U kunt tevens gebruik maken van een aantal instrumenten om uw integriteitstraject op te stellen en te bepalen welke acties voor welke doelgroepen kunnen genomen worden.

  Personeel, Vorming en ontwikkeling

  • AgO biedt ontwikkelinitiatieven aan die de verschillende doelgroepen van leidinggevenden - verschillende fases van hun loopbaan als leidinggevende - aanspreken (evaluatoren, startende leidinggevenden, leidinggevenden die al een tijdje meedraaien, operationeel leidinggevenden, leidinggevenden lager en middenkader).

  ICT, Personeel, Vorming en ontwikkeling

  Personeel, Diversiteit & gelijke kansen, Vorming en ontwikkeling

  Personeel, AgO, Vorming en ontwikkeling

  • Binnen de Vlaamse overheid is er overheidsspecifieke of vaktechnische kennis die ontsloten dient te worden. De overdracht van deze kennis behoort tot de kerntaken van de zogenaamde expert-entiteiten.

   Dit raamcontract kan u hierin ondersteunen en verder op weg helpen.

   Thema: 
   Personeel
   AgO
   Vorming en ontwikkeling
   Type: 
   Raamcontract
   Doelgroep / Beschikbaar voor: 
   Vlaamse overheid
   Bevoegde overheidsdienst: 
   Agentschap Overheidspersoneel (AgO)

  Personeel, Diversiteit & gelijke kansen

  • Toegewezen consulenten is een aanbod van de VDAB waarop werkgevers een beroep kunnen doen.

   De dertien toegewezen consulenten gaan in hun regio actief op zoek naar geschikte kandidaten uit de kansengroepen: werkzoekenden met een handicap of chronische ziekte en werkzoekenden met een migratieachtergrond. Ze nodigen hen uit voor een persoonlijk gesprek en als dat positief verloopt, sporen ze hen aan om te solliciteren. De dienst Diversiteitsbeleid (DDB) geeft de entiteiten advies over dit systeem.

  • De dienst Diversiteitsbeleid (DDB) geeft informatie en advies aan entiteiten die de doorstroom van vrouwen naar leidinggevende functies willen faciliteren. Daarnaast biedt DDB netwerksessies (Vlechtwerk) en een mentoringproject (Wo_Mentoring) aan om talentvolle vrouwen een duw in de rug te geven in hun loopbaantraject naar leidinggevende functies.

   In alle deze trajecten zijn mannen ook welkom, maar we focussen in het bijzonder op vrouwen die naar leidinggevende posities willen doorstromen.

  Personeel

  Personeel, Loopbaan

  • Een belangrijke uitdaging in de huidige veranderende werkcontext (verplicht langer werken, meer werk met minder personeel) is het managen van de verschillende noden en wensen van de diverse leeftijdsgroepen met als doel de personeelsleden doorheen alle loopbaanfasen gemotiveerd en efficiënt inzetbaar te houden.

  Startpagina's