chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Werkplekdiensten HB-plus

   De werkplekdienstverlening bestaat uit een cluster van ICT-diensten, nodig voor de inrichting, ondersteuning en beheer van de ICT-werkplek, zowel op kantoor, als op het thuisadres of op een mobiele locatie.

  • Eén van deze diensten is de exploitatie van de  gebruikersinfrastructuur – daaronder valt bijvoorbeeld het installeren en het updaten van de infrastructuur; het oplossen van incidenten; het beheren van centrale printserver, … .
  • Een andere dienst is het aanbieden van werkplekproducten (via een mechanisme van groepsaankopen) in een proces gaande van behoefte- en marktbevraging tot het bestellen per klant, het leveren en het eventueel bijbestellen. Alle producten die je kan bestellen, zijn opgenomen in de HB-plus productcatalogus.
  • Onderliggend wordt een aantal werkplekgebonden datacenterdiensten geboden: mail, agenda, datacapaciteit, documentbeheer, samenwerking, unified communications, ... (“as a service”).

  Al deze diensten zijn onafhankelijk van elkaar bestelbaar.

  Meer info over de werkplekdiensten op de website van HB-plus

  Contractuele documenten

  Basiscontract Exploitatiegebonden ICT-diensten, Glossarium ICT-contract 2015, ServicePortfolio Werkplekdiensten, Vereisten Ondersteunende Processen Exploitatiegebonden ICT-diensten en integratie