chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Catering bij events en vergaderingen

  Het Facilitair Bedrijf verzorgt niet alleen de catering in de restaurants, broodjes- en koffiebars van de kantoorgebouwen in Brussel en de VAC’s. Bij belangrijke events, vergaderingen, lunches en recepties staan ze eveneens voor jou klaar met aangepaste formules en arrangementen.

  Maar ook voor speciale wensen (bijvoorbeeld rond allergenen), duurzame events, of themaformules … kan je bij Het Facilitair Bedrijf terecht. Zij adviseren je graag bij de catering-organisatie van jouw event.

  Snel nog een broodjeslunch bestellen voor een vergadering morgen? Of een workshop met ontbijt organiseren? Kies uit ons ruime à la carte aanbod. Of vraagt jouw evenement net dat ietsje meer? Je wilt een lunch aanbieden en de dag afronden met een receptie. Het Facilitair biedt verschillende lunch- en receptieformules aan.

  We hechten veel belang aan duurzaamheid.
  Bestel daarom de juiste aantallen zodat we samen voedselverlies voorkomen. Aarzel niet om Het Facilitair Bedrijf te contacteren om het juiste aantal in te schatten. Maak je geen zorgen, de keuken zoekt mee naar een oplossing mocht je toch iets te weinig besteld hebben.
  In ons gamma proberen we ook zoveel mogelijk Fair Trade en Bio producten aan te bieden.
  We stimuleren ook het gratis gebruik van kraantjeswater en sparen zo heel wat PET-flessen uit.

  A la carte producten kunnen meteen besteld worden via de reservatiemodule in Facilipunt. Ook voor cateringformules kan je daar terecht door een offerte aan te vragen. Je hoeft geen vergaderzaal gereserveerd te hebben om catering te bestellen. Je kan je bestelling ook gewoon ophalen in de keuken. Heb je nog vragen over catering bij vergaderingen en evenementen, surf dan naar Facilipunt of bel hen op (0255) 3 2000!

  Hoe bestellen?

  Deze dienstverlening is enkel voor entiteiten van de Vlaamse overheid. Ben je van een entiteit van de Vlaamse overheid en heb je nog geen toegang? Neem dan even contact op met Facilipunt (02 553 20 00). Zit je nog met vragen? Dan kan je deze ook steeds stellen aan Facilipunt of aan de gebouwcoördinator van het gebouw waar je evenement doorgaat.

  1. Ga naar www.facilipunt.be

  2. Kies voor 'reservaties’.

  3. In het vak commentaar kun je eventueel bijkomende info over de bestelling plaatsen. In dit veld kunnen geen nieuwe of aparte producten bijbesteld worden. Vind je het gewenste product niet onmiddellijk terug in de menu’s, neem dan even contact op via Facilipunt of bel hen op (02 55) 3 2000.

  Veel gestelde vragen

  Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen over zaalreservaties.