chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Een geschikte werkomgeving is uiterst belangrijk en draagt bij tot een hogere tevredenheid en efficiëntie van de werknemers. Bij huisvesting door Het Facilitair Bedrijf speelt niet enkel de locatie van het vastgoed een rol, ook de inrichting en voorzieningen van het gebouw zijn erg belangrijk.

  Diensten

  Audiovisuele ondersteuning in vergaderzalen en bij evenementen

  In onze publieke vergaderzalen en auditoria kun je gebruik maken van de audiovisuele middelen. Meer info onder het item 'Reservatie Vergaderzalen' in Facilipunt en op volgende pagina . Bij vragen of problemen kun je direct terecht bij de gebouwcoördinator.

  In de auditoria van de grote kantoorgebouwen en het Errerahuis is het tevens mogelijk ondersteuning te krijgen bij evenementen, zoals bediening van projectoren en geluid en advies bij de voorbereidingen. Afhankelijk van capaciteit en planning wordt gekeken of we aan jouw aanvraag kunnen voldoen. Hiervoor dien je, minstens 4 weken voor aanvang van het evenement, een aanvraag in te dienen bij Facilipunt met de details van het evenement.

  Meer informatie vind je in de dienstbeschrijving .

  Tweedehands meubilair

  Meer informatie vind je in de dienstbeschrijving.

  Verhuur vergaderzalen aan andere organisaties

  Onder bepaalde voorwaarden kunnen ‘externe’ organisaties vergaderzalen huren. In het bijgevoegd document lees je er alles over .