chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Gebouwinfo Ellips

  Afkolflokaal

  In het Ellipsgebouw is een afkolflokaal voorzien naast het EHBO-lokaal. Dit bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping (aan de algemene balie, rechts).

  Afvalinzameling

  Er worden nieuwe afvalbakken geïnstalleerd voor het verzamelen van restafval, PMD en papier. Deze nieuwe afvalbakken krijgen een plaats op centrale verzamelpunten of 'afvaleilanden'. De grote papiercontainers, die vaak in de omgeving van de kopieerruimtes staan, blijven behouden. Deze containers worden door Het Facilitair Bedrijf leeggemaakt.

  Douches

  Het gebouw beschikt over douches in de C-Toren op de gelijkvloers (nabij het Fietslokaal). De doucheruimtes zijn voorzien van lockers en eveneens een toilet. Gelieve ermee rekening te houden dat dit douches in gemeenschappelijk gebruik van heel het Ellipsgebouw.

  Dropzone

  In de dropzone kan je overtollig materiaal kwijt, waarna Het Facilitair Bedrijf zorgt voor de verdere afhandeling.

  EHBO-lokaal

  In het Ellipsgebouw is een EHBO-lokaal voorzien, naast het afkolflokaal. Dit bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping - aan de algemene balie, rechts.

  Fietsvoorzieningen

  In het Ellipsgebouw is de fietsberging gemeenschappelijk te gebruiken voor alle huurders van het gebouw. Ze is gelegen op de gelijkvloerse verdieping nabij de loskade (ingang Solvaystraat), waar je ook de douches voor de fietsgebruikers kan vinden. De toegang verloopt via één van de deuren die zich aan beide zijden van de draaideur aan de hoofdingang bevinden. 
  De sleutel van de fietsberging kan je aan de centrale balie verkrijgen en geef je daar ook terug af wanneer je je fiets gestald hebt. Zorg ervoor dat het lokaal steeds op slot is wanneer je het verlaat.

  In het Ellips is er een kastje waarin zich een beperkte hoeveelheid fietsgereedschap bevindt (herstelmateriaal lekke band, fietspomp, …). Wanneer je dit wenst te gebruiken dan dien je je bij de bewakingsagenten aan te melden en te registreren.

  De gebouwcoördinator noch Het Facilitair Bedrijf kan verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade of diefstal.

  Inclusieve toiletten

  In dit gebouw zijn er inclusieve toiletten op de publiek toegankelijke verdiepen. Je herkent ze aan het zwart-witte logo 'WC'. Deze toiletten zijn genderneutraal, aangepast voor rolstoelgebruikers en dus toegankelijk voor iedereen.

  In het volledige gebouw zijn alle toiletten voor rolstoelgebruikers en alle inclusieve toiletten uitgerust met vuilbakjes. Deze wc's zijn dus ook aangepast voor stomapatiënten.

  Rookkamer

  Roken is verboden in het Ellipsgebouw en aan de hoofdingang ervan. Er zijn rookkamers beschikbaar in het Ellipsgebouw.

  Schoonmaak

  De schoonmaakploeg zorgt ervoor dat jij elke dag kan werken in een zuivere omgeving.

  Telefonie

  Voor het melden van defecten, de aanvraag van extra toestellen of andere kleine problemen dien je contact op te nemen met de gebouwcoördinator.

  Verbruik: Gas - Elektriciteit - Water

  Hier kan je in een overzicht zien hoeveel gas, elektriciteit en water er verbruikt wordt in het Ellipsgebouw.

  Verzending

  De postkamer is open van 10 tot 10.30 uur en van 14.30 tot 15 uur.