chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Onthaal en verzending in het Ferrarisgebouw

  Algemene info onthaal

  • Telefoonnummer: 02 553 85 19 - 02 553 85 20
  • Open: 8 uur tot 17 uur

  Toegangsbadge

  Iedere medewerker van de Vlaamse overheid is verplicht om zijn/haar badge zichtbaar te dragen in de niet-publieke zones van het gebouw.

  • In het gebouw dient men gebruik te maken van een badge om voorbij de toegangspoortjes te gaan. Ook om toegang te krijgen tot de parkeergarage dient de badge gebruikt te worden. Bezoekers worden ingeschreven aan de balie. Opgelet: medewerkers die hun badge vergeten zijn worden ingeschreven als bezoeker bij de onthaalmedewerkers. 'Meeliften' met de badge van een collega is niet toegestaan.
  • Het gebouw is open van 7.30 tot 19 uur. Wanneer een personeelslid na 19 uur het gebouw binnen wil, dient het nummer 02/553.8520 opgebeld te worden, waarna de bewaker toegang zal verlenen. Het gebouw is op zaterdag en zondag niet toegankelijk. Prestaties tijdens het weekend of ’s nachts (na 22 uur) moeten minstens 2 werkdagen vooraf schriftelijk (bv. per mail) meegedeeld worden aan het baliepersoneel. Ook de deelnemerslijsten van (grote) vergaderingen worden doorgegeven aan: onthaal.ferraris@kb.vlaanderen.be. Zodoende kunnen de onthaalmedewerkers alle bezoekers correct inschrijven.

  In het kader van de veiligheid is de voorzitter van de vergadering verplicht om de bezoekers op de evacuatieprocedures en -wegen attent te maken.

  Verzending

  De postkamer is open van 9 tot 12 uur.