chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Onthaal en verzending VAC Gent

  Algemene info onthaal

  • Telefoonnummer: 09/276 10 04
  • Open: 8 uur - 17 uur

  Dienstverlening onthaal

  • Informatie over het gebouw;
  • Bezoekers registreren en wegwijs maken in het gebouw;
  • Uitlenen van fietsen, blue-bike en cambiokaarten;
  • Uitlenen van ergonomische pc-paketten (laptopstandaard, muis en toetsenbord)
  • Uitlenen audiovisueel materiaal voor vegaderingen
  • Het contacteren van personen bij leveringen.

  Voor al jouw vragen kun je terecht bij het onthaal. Daarnaast kun je voor vragen of opmerkingen ook steeds terecht bij de gebouwcoördinator.

  Vanaf 17 uur wordt het onthaal bemand door een bewaker. Voor vergaderingen na 17 uur dient het onthaal en de gebouwcoördinator tijdig geïnformeerd te worden.

  Ontvangen en registreren van bezoekers

  Bezoekers dienen zich steeds aan te melden aan de balie met een identiteitsbewijs. Bezoekers kunnen de private zone (= achter de toegangspoortjes) van het gebouw niet betreden zonder registratie. Na registratie ontvangt iedere bezoeker een tijdelijke badge die de toegang verleent tot het gebouw. Na het bezoek dient de badge terug afgegeven te worden aan het onthaal.

  Toegangsbadge

  Met je prikkaart krijg je eveneens toegang tot het Consciencegebouw, Boudewijngebouw, het Graaf de Ferrarisgebouw, het Ellipsgebouw, het Arenberggebouw, het Phoenixgebouw, het Dirk Boutsgebouw (Leuven), het Anna Bijnsgebouw (Antwerpen) en het Jacob van Maerlantgebouw (Brugge).

  Personeelsleden die hun badge vergeten zijn dienen zich in te schrijven aan de balie.

  Uitbreiding van de standaardtoegangen van je prikkaart kan toegestaan worden met goedkeuring van de gebouwcoördinator. Concreet zal er afgetoetst worden of deze uitbreiding om dienstreden noodzakelijk is.

  Je personeelsdienst staat in voor verloren badges, beschadiging of diefstal van je badge. Heb je andere vragen contacteer dan de gebouwcoördinator of facilipunt.

  Leveringen

  Leveringen gebeuren via het onthaal of via de loskade. Beiden zijn geopend tussen 8 uur en 17 uur. Een levering wordt gemeld via de parlofoon. Het onthaal zal jou of de leverancier verder informeren en toegang verlenen tot het gebouw.

  • Kleine leveringen nemen de onthaalmedewerkers in ontvangst. Wij brengen je per mail op de hoogte wanneer jouw levering is toegekomen.
  • Grote leveringen dienen standaard via de loskade te gebeuren. De loskade is te bereiken via een servitude weg vanuit de Koningin Fabiolalaan. Deze bevindt zicht ter hoogte van Koningin Fabiolalaan nr. 20 (t.o.v. Tenderstraat).

  Het pakketje kan met de mail opghaald worden in de verzending tijdens de openingsuren. (10.30 uur t.e.m. 11 uur - 14.00 uur t.e.m. 14.30 uur)

  Verzending

  De verzending is gelegen op het 1ste niveau, tussen de toegangspoortjes en de liften. Hier kan je terecht voor het ophalen of in ontvangst nemen van post en pakketjes.

  Openingsuren: Van maandag tot vrijdag van:

  • 9 tot 12 uur.