chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Specifieke lokalen in VAC Hasselt

  Afkolflokaal/EHBO

  Het EHBO-lokaal kun je gebruiken als afkolflokaal. Voor reservatie of het ophalen van de sleutel, neem je contact op met het onthaal op het nummer 011 74 20 01.

  Douches

  Als je er vaart inzet op de fiets en je wilt je verfrissen voordat je aan de slag gaat, kun je gebruik maken van de douches, op -1. Deze zijn gescheiden voor mannen en vrouwen.

  Fietsenstalling

  Voor fietsen die dagelijks gebruik worden is er plaats in het atrium, voor andere fietsen -1. Plooifietsen dienen ook in de fietsparking gestald te worden.

  Het Facilitair Bedrijf beschikt in het Hendrik van Veldeke over 22 dienstfietsen. Voor korte dienstverplaatsingen kan je een dienstfiets uitlenen via Facilipunt. Daarbij heb je de keuze tussen een gewone fiets, een elektrische fiets en een plooifiets. Aan het onthaal vraag je de sleutels voor de bijhorende fietssloten. Waarschuw de balie bij een technisch defect, zodat dit kan hersteld worden. Bezoekers kunnen geen aanspraak maken op deze fietsen.

  Een fiets wordt enkel tijdens de diensturen voor één dag uitgeleend, en dienen dus voor sluiting teruggebracht te worden. Na 17 uur worden er geen fietsen meer uitgeleend.

  Wanneer je een ongeval hebt gehad, neem je contact op met jouw personeelsdienst voor de verzekering. Bij eventuele schade, vandalisme of diefstal breng je de gebouwcoördinator op de hoogte.

  Plooifietsen kunnen in de daartoe bestemde lockers gestald worden, deze bevinden zich rechts bij de personeelsingang, langs de drankautomaten. De gebruiksaanwijziging vind je terug op de lockers.

  Inclusieve toiletten

  In het Hendrik van Veldekegebouw zijn er inclusieve toiletten op de publiek toegankelijke verdiepen. Je herkent ze aan het zwart-witte logo 'WC'. Deze toiletten zijn genderneutraal, aangepast voor rolstoelgebruikers en dus toegankelijk voor iedereen.

  In het volledige gebouw zijn alle toiletten voor rolstoelgebruikers en alle inclusieve toiletten uitgerust met vuilbakjes. Deze wc's zijn dus ook aangepast voor stomapatiënten.

  Rookruimte

  Roken is verboden in het van Veldekegebouw en aan de hoofdingang ervan. Er mag wel gerookt worden in de rookkamer. Er is een rookkamer op elk verdiep in de B blok, kern 4.