chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Specifieke lokalen VAC Gent

  Afkolflokaal

  Het afkolflokaal bevindt zich ter hoogte van het sanitair naast het EHBO lokaal op niveau 1.

  Douches

  De douches voor fietsers, sporters en schoonmaakpersoneel zijn gelegen op het 1ste niveau, tussen de toegangspoortjes en de liften. Er zijn er telkens drie voorzien voor mannen en vrouwen, 1 voor mindervaliden. Er zijn lockers voorzien voor het opbergen van sport- en fietskledij. Deze lockers zijn afsluitbaar via een persoonlijke code. De lockers worden meermaals per jaar grondig gereinigd. Dit wordt steeds tijdig aangekondigd, zodat de lockers op tijd leeg gemaakt kunnen worden.

  EHBO

  Het EHBO lokaal bevindt zich naast de hoofdbalie op niveau 1, vlak voor de toegangspoortjes.
  Bij ongelukken of ziekte dient het baliepersoneel verwittigd te worden. Zij zullen het EHBO-lokaal openen en indien nodig onmiddellijk de hulpdiensten verwittigen.

  Fietsenstalling

  In de fietsenstalling van de NMBS is een afzonderlijke fietsenstalling met 300 plaatsen voorzien voor de personeelsleden van VAC Gent. De bezoekers kunnen in de publieke zone terecht, eveneens op dezelfde locatie. De fietsenstalling is te bereiken via het Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent. De fietsenstalling is beveiligd via badgecontrole. Er zijn ook plaatsen voorzien voor bakfietsen.

  Inclusieve toiletten

  In het Virginie Loveling zijn er inclusieve toiletten op de publiek toegankelijke verdiepen. Je herkent ze aan het zwart-witte logo 'WC'. Deze toiletten zijn genderneutraal, aangepast voor rolstoelgebruikers en dus toegankelijk voor iedereen.

  In het volledige gebouw zijn alle toiletten voor rolstoelgebruikers en alle inclusieve toiletten uitgerust met vuilbakjes. Deze wc's zijn dus ook aangepast voor stomapatiënten.

  Rookkamer

  Er mag enkel gerookt worden aan de ingang van de Koningin Fabiolalaan. Op andere plaatsen is het niet toegelaten om te roken.