chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Toegankelijkheid Ferraris

  Toegankelijkheid van de Vlaamse overheid is belangrijk. Ook in het Ferrarisgebouw wordt getracht om rekening te houden met iedereen en om te denken aan de toegankelijkheid van het gebouw. Toch is het gebouw niet voor iedereen even toegankelijk.

  Bij vragen over de toegankelijkheid: contacteer de gebouwverantwoordelijke of bel naar 02 553 85 19 of 0477 78 79 67.

  Toegang tot het gebouw via de hoofdingang

  Aan de hoofdingang is er een draaideur. Voor minder mobiele personen is die ingang niet altijd even gemakkelijk. Meld je daarom aan via de parlofoon. Een onthaalmedewerker zal dan de deur voor je openen.

  Toegang tot het gebouw via de parking

  Minder mobiele personen die met de wagen komen, dienen zich aan te melden via de parlofoon aan de slagbomen van de parking.
  De onthaalmedewerker zal vragen of begeleiding nodig is. Zo ja, dan word je opgehaald in de parking. Via de brandlift ga je dan samen naar het onthaal op het gelijkvloers.
  Indien geen begeleiding nodig is, dan zal de onthaalmedewerker aanwijzingen geven hoe je je naar het onthaal op het gelijkvloers moet begeven om je aan te melden.

  Begeleiding in het gebouw

  Nadat je bent ingeschreven, wordt je contactpersoon ingelicht om je af te halen zodat er begeleiding in de lift voor je is. Eventueel kan een onthaal medewerker dit voor je doen. Dit wordt duidelijk afgesproken met de contactpersoon. In geen geval kan je alleen op pad in het gebouw.